{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Pakketoptie"}}

{{cat.Title}}

Prijs: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Eenmalige aankoop
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Binnenkort!

Waarom je het leuk zult vinden

  • Sunset is een eigen combinatie van EPA en DHA afgeleid van wilde visolie (inclusief wilde zalm naast andere vissoorten), vitamine A, vitamine E en de essentiële vitamine D. Sunset bevat visolie als bron van Omega-3 (EPA en DHA), de krachtige vitaminen A en D en een van de belangrijkste versies van Vitamine E, Tocotrienol - Tocoferol uit rijstzemelenolie. Betacaroteen telt tot de groep grotere carotenoïden. Carotenoïden zijn de meest voorkomende natuurlijke pigmenten. Ze komen vooral voor in groenten en fruit. Bètacaroteen behoort tot de 50 carotenen met provitamine A karakter, wat betekent dat het lichaam het kan omzetten in vitamine A. De bètacaroteen in Sunset is afkomstig van de Dunaliella Salina algen, die in hybersaline water te vinden zijn en die rood van kleur zijn. Dunaliella Salina is zeer variabel van vorm en kan worden onderscheiden van andere soorten van het geslacht door de hoge hoeveelheid bètacaroteen – namelijk tussen 5 en 14 % van het droge gewicht – in gebieden met intense licht- en zoutconcentraties.

Wat het is

  • Wat Sunset onderscheidt van andere supplementen is de unieke mix van ingrediënten. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd voor een maximale werkzaamheid. De vitaminen en voedingsstoffen in Sunset worden ook gemakkelijk door het lichaam opgenomen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je het meeste uit elke dosis haalt.
  • Met Sunset kun je erop vertrouwen dat je je lichaam de voeding geeft die het nodig heeft om te gedijen. Zeg hallo tegen één handige en krachtige formule. Neem het heft in eigen handen en voeg Sunset vandaag nog toe aan je dagelijkse routine. Probeer het nu en ervaar zelf het verschil!

Hoe het werkt

  • Sunset levert de vorm van vitamine E met tocotriënolen uit rijstzemelen. Daarnaast bevat Sunset ook vitamine A, die helpt bij het behoud van een gezonde huid, gezichtsvermogen en immuunfunctie. Vitamine D3, ook wel bekend als de "zonneschijnvitamine", is belangrijk voor sterke botten, een optimaal immuunsysteem en een beter humeur en mentaal welzijn. En laten we Omega 3 niet vergeten: een krachtige voedingsstof die de gezondheid van het hart, de hersenen en de gewrichten ondersteunt.

Cologne List

Niet-GMO

Lactosevrij

Geen conserveringsmiddelen

Downloadbare bronnen
Producten Gebruik & Ingrediënten

AANBEVOLEN GEBRUIK: Neem 3 capsules in bij het avondeten.

LET OP: Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken of consumeren als de veiligheidszegel ontbreekt of verbroken is. Raadpleeg een arts voordat je dit product gebruikt als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medische behandeling staat.

EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart (het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA).

DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk

Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Vitamine A draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, speelt een rol in het celspecialisatieproces en draagt bij tot de instandhouding van een normale huid.

Vitamine D draagt bij tot de normale opname/het normale gebruik van calcium en fosfor

Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten

Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van een normale spierfunctie

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en Vitamine D speelt een rol in het celdelingsproces.

Deze informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar bepaalde ingrediënten in Amare-producten. In geen van de studies is het Amare-product specifiek onderzocht en er is niet noodzakelijkerwijs een verband tussen de resultaten van deze studies en een Amare-product. Amare-producten zijn niet bedoeld om een ziekte of aandoening te diagnosticeren, te behandelen, te genezen, te voorkomen of te verzachten.