Verzendbeleid


Waarheen verzenden we?

Bestellingen kunnen worden verzonden binnen de EER, Zwitserland en landen in het Verenigd Koninkrijk. Er kunnen enige beperkingen van toepassing zijn (deze lijst is niet uitputtend, neem contact op met Customer Experience voor meer informatie). Frankrijk overzee: Frans Guyana Guadeloupe Martinique Saint Martin Mayotte Réunion Frans Polynesië Nieuw-Caledonië Wallis-et-Futuna Saint Bathélemy Saint Pierre-et-Miquelon Nederland Overzeese gebiedsdelen: Curaçao Aruba Sint Maarten Bonaire Sint Eustatius Saba

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De bestelling met Standaardlevering wordt de volgende werkdag verzonden als deze van maandag tot en met vrijdag voor 00.00 uur CET wordt verwerkt. De bestelling met Snelle levering wordt dezelfde werkdag verzonden als deze voor 13:00 uur CET is verwerkt (weekenden en feestdagen niet meegerekend). Afhankelijk van de gekozen verzendmethode wordt je bestelling op of voor het einde van de dag op de laatste dag geschat.

Kan ik de status van mijn bestelling controleren of de verzending volgen?

Ja, een volgnummer wordt binnen 12 werkuren (48 uur werkuren in het weekend of op feestdagen) na het verwerken van je bestelling bijgewerkt op de factuur. Je ontvangt een e-mail met een verzendbevestiging en een volgnummer.

Klik op deze link om in te loggen en je volggegevens te bekijken: Bestellingen en volgen

Kan ik het verzendadres van mijn bestelling wijzigen?

Een bestelling kan niet worden gewijzigd als deze eenmaal is verwerkt. Neem contact op met Customer Experience voor verdere vragen over de verzending.

Welke verzenders worden gebruikt om mijn producten te leveren?

Afhankelijk van de afleverlocatie en verzendmethode wordt er een verzender gekozen uit GLS/Schenker (Standaardlevering) en FedEx (Snelle levering).

 

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Raadpleeg de onderstaande tabel voor verzendtarieven. De kosten voor versnelde verzending zijn afhankelijk van de afleverlocatie en de door jou geselecteerde verzendmethode. Je kunt je verzendkosten berekenen op de afrekenpagina voordat je je bestelling plaatst.

Opties Verzendmethodes
Type Geschatte aankomst Prijs
Standaard levering 3-7 werkdagen €12.10 (inc VAT)
Snelle levering 2-3 werkdagen Afhankelijk van bestelling en locatie
Snelle levering Volgende werkdag Afhankelijk van bestelling en locatie

**Bestellingen worden verwerkt van maandag tot en met vrijdag (met uitzondering van weekends en feestdagen). Bestellingen met Standaard levering die na 10:30 uur CET worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt. Bestelling met Snelle levering die voor 13:00 u CET zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt (weekenden en feestdagen niet meegerekend).


Schema geschatte aankomst
Bestel vóór 10:30 uur CET 3-7 werkdagen 2-3 werkdagen Volgende werkdag
Zondag Vrijdag - Dinsdag Donderdag Dinsdag
Maandag Vrijdag - Dinsdag Donderdag Dinsdag
Dinsdag Maandag - Woensdag Vrijdag Woensdag
Woensdag Dinsdag - donderdag Maandag Donderdag
Donderdag Woensdag - Vrijdag Dinsdag Vrijdag
Vrijdag Donderdag - Maandag Woensdag Maandag
Zaterdag Vrijdag - Dinsdag Donderdag Dinsdag