{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Pakketoptie"}}

{{cat.Title}}

Prijs: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Eenmalige aankoop
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Binnenkort!

Waarom je het leuk zult vinden

  • De natuur heeft een verscheidenheid van aanpassingen gecreëerd die planten helpen beschermen tegen de zware belastingen van het milieu. Beschermende pigmenten en vitamine C en riboflavine (vitamine B2) behoren tot de belangrijkste antioxidanten in Sunrise. De wilde Alaska-bosbes, het kenmerkende ingrediënt in Sunrise, bevat een hoog gehalte aan deze antioxidanten. Antioxidanten gaan de effecten van oxidatieve schade in het lichaam, veroorzaakt door vrije radicalen, tegen.*

Wat het is

  • Het hart van Sunrise wordt gevormd door de krachtige combinatie van framboos, acaibes, druivenschilextract, Concord-druifen en spinazie. Deze krachtige mix bevat ook Amla en granaatappel, twee vruchten die al eeuwenlang worden gebruikt vanwege hun talrijke voordelen.
  • Maar dat is nog niet alles - Sunrise gaat nog een stap verder door een verscheidenheid aan andere voedingsmiddelen te gebruiken, zoals Panax ginseng, bosbessen, broccoli, cranberry's, druivenpitextract en nog veel meer. Deze ingrediënten werken samen om een goed afgerond voedingsprofiel te bieden, wat het algehele welzijn en de vitaliteit bevordert.

Hoe het werkt

  • Met heerlijke voedingsmiddelen zoals Panax Ginseng en de wilde Alaska-bosbes, samen met een groot aantal andere krachtige ingrediënten uit de natuur in een heerlijke mix, is Kyäni Sunrise de perfecte manier om je dag te beginnen. Dus waarom wachten? Probeer Sunrise vandaag nog en ervaar zelf de ongelofelijke voordelen!

Cologne List

Veganistisch

Lactosevrij

Geen conserveringsmiddelen

Glutenvrij

Downloadbare bronnen
Producten Gebruik & Ingrediënten

AANBEVOLEN GEBRUIK: Begin je dag met 1 zakje Sunrise. Maak er je ochtendroutine van,je zult het geweldig vinden.

LET OP: Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding, een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken of consumeren als de veiligheidszegel ontbreekt of verbroken is. Raadpleeg een arts voordat je dit product gebruikt als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medische behandeling staat.

Vitamine C en riboflavine dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Riboflavine draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Folaat, vitamine B6, B12 en C dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Deze informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar bepaalde ingrediënten in Amare-producten. In geen van de studies is het Amare-product specifiek onderzocht en er is niet noodzakelijkerwijs een verband tussen de resultaten van deze studies en een Amare-product. Amare-producten zijn niet bedoeld om een ziekte of aandoening te diagnosticeren, te behandelen, te genezen, te voorkomen of te verzachten.