Help mee de wereldwijde mentale welzijnsrevolutie te leiden

Bij Amare helpen we mensen in zichzelf te geloven en hun eigen definitie van succes te ervaren. Ons doel is dat onze werknemers zich geïnspireerd en gewaardeerd voelen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken terwijl het bedrijf groeit en nieuwe hoogten bereikt. We inspireren hen omdat zij ons inspireren.

Ontdek de mogelijkheden met Amare

NU VACATURES ZOEKEN

Waarom Amare?

Op afstand staat voorop

Hoewel ons fysieke kantoor zich in Lehi, Utah bevindt, geven we waar mogelijk de voorkeur aan functies op afstand of hybride functies. Deze moderne werkplekbenadering stelt ons in staat om wereldwijd de beste talenten te werven en sluit aan bij onze missie op het gebied van mentaal welzijn.

Positieve effecten

We geven om de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, zowel op als buiten het werk. Tot onze secundaire arbeidsvoorwaarden behoren HSA en PPO ziektekostenverzekeringen (medisch, tandheelkundig, visueel), FSA, 401(k) matching, betaalde vakantiedagen, door het bedrijf betaalde inkomensbescherming en drie weken betaald verlof (PTO) om mee te beginnen. 

Teruggeven

Het is de missie van Amare om een wereldwijde mentale welzijnsbeweging te leiden die mensen in staat stelt een positief, productief en doelgericht leven te leiden. Onze inspanningen hebben gezorgd voor klaslokalen, computers, voedselvoorraden in de gemeenschap en relaties met lokale universiteiten en bedrijven die studenten en afgestudeerden hebben geholpen om hun families en gemeenschappen economisch welvarender te maken.

Wereldwijd bereik

Als leider in de wereldwijde mentale welzijnsbeweging worden we nog steeds erkend door experts in de sector voor onze innovatieve eigen producten. Je kunt onze rijkdom aan producten ervaren in 50 landen over de hele wereld.


Ben jij klaar om het verschil te maken?


We werken hard om een verschil te maken in het leven van anderen, zoals blijkt uit onze producten en unieke cultuur. Als je deel uitmaakt van ons team, help je mee aan het bieden van zinvolle oplossingen op het gebied van mentaal welzijn voor de komende decennia.
Klaar om te solliciteren? Start hier

Hoofdkantoor in Lehi, Utah


Amare Global
3401 North Thanksgiving Way
Suite 150
Lehi, UT 84043


Vind vandaag nog je volgende carrière bij ons!

NU VACATURES ZOEKEN