{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Pakketoptie"}}

{{cat.Title}}

Prijs: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Eenmalige aankoop
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Binnenkort!

Waarom je het leuk zult vinden

  • Een van de belangrijkste ingrediënten in Amare MentaBiotics is magnesium, dat een cruciale rol speelt in ons lichaam. Dit mineraal draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme, waardoor je je energiek voelt en klaar om de dag aan te gaan.

Wat het is

  • Een van de belangrijkste ingrediënten in Amare MentaBiotics is magnesium. Amare MentaBiotics bevat ook een mix van natuurlijke extracten, waaronder groene thee-extract, artisjok-extract, ApplePhenon® appelextract, gemberwortelextract, druivenpitextract en maritieme pijnboomschorsextract en drie bacterieculturen - Bifidobacterium longum, Lactobacillus helveticus en Lactobacillus rhamnosus.

Hoe het werkt

  • MentaBiotics is het eerste Amare product met een formule die bacterieculturen, magnesium en planten- en plantenextracten combineert. Lichaamsbeweging, een evenwichtig dieet en een gezonde spijsvertering kunnen helpen bij je immuunsysteem, mentale helderheid, meer energie en een beter mentaal welzijn.*

Cologne List

Lactosevrij

Geen conserveringsmiddelen

Downloadbare bronnen
Producten Gebruik & Ingrediënten

AANBEVOLEN GEBRUIK: Als voedingssupplement voor volwassenen: meng 1 portie (1 maatschep ca. 7,4 g) met 300 ml water en drink dit op.

LET OP: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het product is niet geschikt voor gebruik door kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een ernstige medische aandoening heeft of voorgeschreven medicijnen gebruikt, raadpleeg dan voor gebruik je arts.

Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

Magnesium draagt bij tot een elektrolytenbalans

Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme

Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel

Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie

Deze informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar bepaalde ingrediënten in Amare-producten. In geen van de studies is het Amare-product specifiek onderzocht en er is niet noodzakelijkerwijs een verband tussen de resultaten van deze studies en een Amare-product. Amare-producten zijn niet bedoeld om een ziekte of aandoening te diagnosticeren, te behandelen, te genezen, te voorkomen of te verzachten.