{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Pakketoptie"}}

{{cat.Title}}

Prijs: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Eenmalige aankoop
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Binnenkort!

Waarom je het leuk zult vinden

  • Wil je afscheid nemen van futloos en moe zijn? Onze Energy+ geeft je fysieke en mentale energie een boost met behulp van vitamine C. Bovendien is onze formule vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, waardoor het een veilige en gezonde keuze is voor je dagelijkse energiebehoefte.

Wat het is

  • Energy+ is zorgvuldig samengesteld met ingrediënten van hoge kwaliteit, waardoor maximale kracht en effectiviteit worden gegarandeerd. Onze formule bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen, waardoor het een veilige en gezonde keuze is voor je energieniveau.

Hoe het werkt

  • Dit voedingssupplement zit boordevol krachtige ingrediënten zoals frambozenextract, druivenpitextract, maritieme pijnboomschors, Apple Phenon, granaatappelextract en vitamine C, en helpt je te focussen en geeft je een langdurige energieboost.

Veganistisch

Lactosevrij

Geen conserveringsmiddelen

Cologne List

Producten Gebruik & Ingrediënten

AANBEVOLEN GEBRUIK: Als voedingssupplement voor volwassenen: meng één portie (1 maatschep 5,7 g) met 300 ml water en drink dit op.

LET OP: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het product is niet geschikt voor gebruik door kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een ernstige medische aandoening heeft of voorgeschreven medicijnen gebruikt, raadpleeg dan voor gebruik je arts.

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel

Deze informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar bepaalde ingrediënten in Amare-producten. In geen van de studies is het Amare-product specifiek onderzocht en er is niet noodzakelijkerwijs een verband tussen de resultaten van deze studies en een Amare-product. Amare-producten zijn niet bedoeld om een ziekte of aandoening te diagnosticeren, te behandelen, te genezen, te voorkomen of te verzachten.