AMARE

The Mental Wellness Company®

Je mentale welzijn

Amare Global wil een duidelijk onderscheid maken tussen geestelijk welzijn en geestelijke stoornissen. We benadrukken dat geestelijk welzijn een holistische staat van geestelijk welzijn is die niet moet worden vergeleken of verward met geestelijke stoornissen. Als jij of iemand die je kent worstelt met geestelijke gezondheidsproblemen zoals depressie of gedachten aan zelfverminking of iets dergelijks, neem dan snel contact op met een gekwalificeerde zorgverlener voor onmiddellijke hulp. Jouw welzijn is het allerbelangrijkste en hulp zoeken is een moedige stap naar een betere en gezondere toekomst.

Missie

Het creëren van een holistisch mentaal welzijnsplatform van producten, programma's en mensen.

Kernwaarden

Hou van jezelf - van je lichaam, geest en ziel - en het liefhebben van anderen zal volgen.

Elk aspect van onze producten en bedrijfspraktijken toont de integriteit waarop de Amare Global gemeenschap is gebaseerd.

We zijn op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en technologie, omdat we weten dat innovatie de motor is achter succes.

De grootste vreugde in het leven komt voort uit het dienen van anderen.

Het voelt goed om je best te doen als een klein onderdeel van het grotere geheel.

Visie

Leid de wereldwijde mentale welzijnsrevolutie.

Waar komt "Amare" vandaan?

"Amare" betekent "liefhebben" in het Latijn, en liefde is de universele taal. Maar om echt van anderen te houden, geloven wij dat je eerst van jezelf moet houden.

Het is onze visie bij Amare om de wereldwijde revolutie op het gebied van mentaal welzijn te leiden. Door mensen te inspireren om van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, stellen we ons voor dat ze een buitengewoon leven zullen leiden en een verschil zullen maken voor anderen..

Amare

Wat is mentaal welzijn?

Het is alles.

Mentale fitheid
Mentale fitheid
Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Vertrouwen
Vertrouwen
Fysieke prestaties
Fysieke prestaties
Financieel welzijn
Financieel welzijn

Ons platform

Toen we opgroeiden, leerden de meesten van ons hoe we voor onze lichamelijke gezondheid konden zorgen. Maar heel weinig mensen weten hoe ze voor hun geestelijke gezondheid moeten zorgen. Dat verandert nu.

Amare's platform van producten, programma's en mensen, is ontworpen om je mentale welzijn te optimaliseren zodat je een leven kunt leiden vol kracht, positiviteit en prestaties.

Ons merk

Het Amare-merk, geïllustreerd door ons logo, staat voor gemeenschap, liefde, ondersteuning, verbindingen, empowerment, gezondheid en geluk. Net zoals mensen zich verbinden om de ruimte van vriendschap en liefde te bouwen, worden de eenvoudige letters 'a' in ons logo samengesteld om een nieuwe vorm te creëren en een nieuwe betekenis te krijgen. Er zijn geen specifieke objecten, alleen symbolen. Zachte natuurlijke lijnen en vormen maken het symbool af als een lentebloesem.

Oprichter & voorzitter

David C. Chung staat in de voorhoede van de innovatie op het gebied van mentaal welzijn als eigenaar en voorzitter van Amare Global. Met meer dan een kwart eeuw expertise in onderzoek en ontwikkeling, operationele uitmuntendheid en het cultiveren van topmerken is Chung synoniem geworden voor baanbrekende bijdragen op zijn vakgebied.

Meer informatie

Uitvoerend team

Asma Ishaq

Asma Ishaq

Chief Executive Officer

Shawn Talbott

Chief Science Officer

James Lee

Chief Information Officer

Oliver Dibblee

Chief Growth Officer

Andrea Neipp

Chief Marketing Officer

Kent Wood

Chief Commercial Officer

Julie Hunter

Chief Compliance Officer

Jason Dewey

Chief Supply Chain Officer

Skyleur Steffensen

Regional Vice President, North America

Chase Willardson

VP, Wereldwijde veldontwikkeling

Amare Awards en onderscheidingen

Het Amare FundaMentals Pack, het paradepaardje van Amare op het gebied van darm-hersen-as, heeft de prestigieuze 2018 NutrAward gewonnen voor Best New Finished Product.

De NutrAward erkent bedrijven die investeren in strenge en meetbare wetenschappelijke onderzoeken om de werkzaamheid van hun eigen ingrediënten of technologieën aan te tonen.

Bekijk voor meer informatie onze Persberichten.

Amare Awards

2018 NutrAward voor Best New Finished Product voor Amare FundaMentals Pack®

Andere Award nominaties

Amare Awards
Finalist voor 2018 NutraIngredients-USA Botanical of the Year voor Mood+

Finalist voor 2018 NutraIngredients-USA StartUp of the Year
Amare Awards
Finalist voor 2019 NutraIngredients-USA Probiotic Product of the Year voor Kids FundaMentals
Amare Awards
Finalist voor 2019 NutraIngredients-USA StartUp of the Year