{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Set Seçeneği"}}

{{cat.Title.replace('+ MentaBiotics', 'MentaBiotics')}}

Fiyat: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Bir defaya mahsus satın alma
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Yakında Satışta!

Sevmek İçin Nedenlerin

  • R-Sto?r, probiyotik mikroorganizmalar içermektedir.
    -Probiyotik mikroorganizmalar, sindirim sistemini düzenlemeye ve bagisiklik sistemini desteklemeye yardimci olur.
  • R-Sto?r, prebiyotik bilesenler içermektedir.
    -Prebiyotik bilesenler, probiyotik mikroorganizmalarin bagirsakta gelisimini ve yasamini destekler.
  • R-Sto?r’un içerdigi probiyotik mikroorganizmalar ve prebiyotik bilesenler karisimi, siskinligin azalmasinda rol oynar.
    Sonuç; Siskinligin Azalmasina ve Sindirime Destek

    Referanslar: 1. Menga J., Zhangb QX., Lub RR. Surface layer protein from Lactobacillus acidophilus NCFM inhibitintestinal pathogen-induced apoptosis in HT-29 cells. International Journal of Biological Macromolecules 96 (2017) 766–774. 2. Butler MI., Cryan JF., Dinan TG. Man and the Microbiome: A New Theory of Everything Annu. Rev. Clin. Psychol. 2019. 15:20.1–20.28

Neler Var

  • 9 Dogal bazli Içerik: Ardiç, Karahindiba, Rezene, Maydanoz, Devedikeni, Hatmi Kökü, Zencefil, Karabiber, Kirk Kilit Out
  • 5 Probiyotik Bakteri: Bifidobacteriuminfantis, Lactobacillusplantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacteriumlongum, Lactobacillusacidophilus
  • 5 Sindirim Enzimi: Amilaz, Proteaz, Laktaz, Lipaz, Selülaz

Nasıl Çalışır?

  • Sindirim Enzimleri:

    AMILAZ: Amilaz,vücudun seker metabolizmasinda yer alan bir enzimdir. Tükürükte ve pankreas salgilarinda bulunur. Enzim,yiyeceklerle alinan büyük seker moleküllerini daha küçük seker birimlerine ayirir.

    PROTEAZ: Bir proteaz(peptidaz veya proteinaz olarakda adlandirilir), proteolizi katalize eden (reaksiyon hizini artiran veya hizlandiran), proteinleri daha küçük polipeptitlere veya tekaminoasitlere parçalayan ve yeni protein ürünlerinin olusumunu tesvik eden bir enzimdir.

    LAKTAZ: Laktaz,bagirsakta bulunan ve laktozu bilesenlerine galaktoz ve glukoza ayiran bir enzimin adidir. Bu kimyasal reaksiyon olmadan, laktoz bilesenleri ince bagirsagin mukozasi tarafindan emilemez.

    LIPAZ: Lipaz, pankreastaüretilen bir sindirim enzimidir. Yaglarin (trigliseritler) sindirimi için vücut tarafindan gereklidir.

    SELÜLAZ: Selülazlar, selüloz molekülünü beta-glukoz gibi monosakkaritler veya daha kisa polisakkaritler ve oligosakkaritler halinde parçalar.
  • Diger Içerikler:

    Ardiç — sindirimi ve atik suyun vücuttan atilmasini destekleyen zengin besin kaynagi.

    Rezene — bagirsak düzenini ve sindirim enzimlerinin islevini destekler.

    Hatmi Kökü — sindirim sistemini koruyan ve bagirsakta normal doku yenilenmesini destekler.

    Karahindiba — safra üretimini tesvik eden ve diyet yaglarinin sindirimini destekleyen safra kesesi kasilmalarini tesvik eden bir kolagog görevi görür.

    Devedikeni — oksidatif stresi azaltmaya yardimci olan ve dogal karaciger ve böbrek fonksiyonlarini ve rejenerasyonunu destekleyer.

    Kirk Kilit Otu – vücudun dogal detoksifikasyon sürecini destekler.

    Referanslar:1.Menga J., Zhangb QX., Lub RR. Surface layer protein from Lactobacillus acidophilus NCFM inhibitintestinal pathogen-induced apoptosis in HT-29 cells. International Journal of Biological Macromolecules 96 (2017) 766–774.
    2.Butler MI., Cryan JF., Dinan TG. Man and the Microbiome: A New Theory of Everything Annu. Rev. Clin. Psychol. 2019. 15:20.1–20.28.

Vegan

Glütensiz

Probiyotik

Ürün Kullanımı ve Bileşenleri

Amare Global R-Sto?r

Kullanim Bilgisi: Bu takviye edici gida 11 yas ve üzeri yetiskinler içindir. Yetiskinlerin ilk ögünlerinde 2 kapsül almasi tavsiye edilir. Daha fazla sindirim destegi için gerekli durumlarda her ek ögünde 2 kapsül alabilirsiniz.*1 Sise 60 kapsül içerir.

SORUMLULUK REDDI: Söz konusu bilgiler, Amare Global ürünlerindeki bazi içerikler için yapilan bilimsel arastirmalara dayanmaktadir. Bu çalismalarda dogrudan Amare Global ürünleri incelenmemis olup bu çalisma sonuçlari ile Amare Global ürünleri arasinda dogrudan bag kurulamaz. Amare Global ürünleri herhangi bir hastaligi veya durumu teshis etme, tedavi etme, iyilestirme, önleme veya hafifletme amacini tasimaz ve yapmaz. Çocuklar, hamile veya bakim gören kisiler ile ürün içeriginde bulunan bilesenlere hassasiyeti bulunan kisiler bu ürünü kullanmamalidir. Eger ilaç kullaniyorsaniz veya tibbi bir durumunuz varsa kullanmadan önce doktorunuza danisiniz. Amare Global ürünleri, 11 yas ve üstü yetiskinler içindir.

*Referans: 20 Nisan 2023 PERSEMBE tarihli, 32169 sayili YENI yönetmelik Türkiye Ilaç ve Tibbî Cihaz Kurumundan: GIDA VE TAKVIYE EDICI GIDALARDA SAGLIK BEYANI KULLANIMI HAKKINDA YÖNETMELIK

* Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz.