{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Set Seçeneği"}}

{{cat.Title}}

Fiyat: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Bir defaya mahsus satın alma
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Yakında Satışta!

Sevmek İçin Nedenlerin

  • Amare Global Sunset, Astaksantin içermektedir.*1
  • Sunset EPA ve DHA içermektedir.
    EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonlarinin korunmasina katkida bulunur.
    DHA, normal beyin fonksiyonlarinin korunmasina katkida bulunur.
    D vitamini normal kas fonksiyonunun korunmasina ve kemiklerin korunmasina katkida bulunur.
    D vitamini normal kan kalsiyum seviyelerine katkida bulunur
  • Sunset E vitamini içermektedir. (D-Alfa Tokoferol, Tokotrienol)
    -E vitamini hücrelerin oksidatif stresten korunmasina katkida bulunur.
  • Cildiniz için Sunset, normal cildin korunmasina katkida bulunan A vitamini içerir.
    * Faydali etki günde 250 mg DHA alindiginda saglanacaktir.
    ** Faydali etkinin saglanabilmesi için günde 250 mg EPA ve DHA alinmalidir. Dengeli ve çesitli beslenme saglikli yasam için önemlidir. Asiri tüketim laksatif etki yaratabilir.
    * Referans: [1] Ambati RR, Phang SM, Ravi S, Aswathanarayana RG. Astaxanthin: sources, extraction, stability, biological activities and its commercial applications - a review. Mar Drugs. 2014 Jan 7; 12 (1): 128-52

Neler Var

  • 4 Temel Içerik: D-Alfa Tokoferol (Vitamin E), Omega-3(Somon), Beta-Karoten (Vitamin A), Astaksantin, Kolekalsiferol (Vitamin D) Sunset, Omega-3 kaynagi olarak (EPA ve DHA), A ve D vitaminleri, E vitamini içermektedir. Vücut için temel takviyelerden olan E vitamininin bir çok formu bulunmaktadir. Sunset, bu E vitamini formlarinin en güçlüsünü içermektedir. Bu takviyeler (Omega-3, A, D, E vitaminleri) kalp ve beyin sagligi gibi pek çok temel saglik sistemine katkida bulunur.
  • 3 Vitamin: D-Alfa Tokoferol (Vitamin E), Beta-Karoten (Vitamin A), Kolekalsiferol (Vitamin D) Omega-3 yag asitleri/EPA &DHA

Nasıl Çalışır?

  • Omega-3 yag asitleri, vücut tarafindan üretilemeyen güçlü besinlerdir ve bu nedenle takviyeler yoluyla edinilmesi tavsiye edilmektedir. Amare Global, Sunset’te bulunan Omega-3’ü, Vahsi Alaska Somonu’nun da dahil oldugu vahsi baliklardan yani en dogal kaynaktan alir. Amare Global Sunset, E Vitamini, Omega-3 Yag Asitleri (EPA ve DHA), A ve D3 Vitaminleri ve Astaksantin içermektedir. Amare Global Sunset, beslenme rutinimize katki saglayacak vitamin ve minerallerin bir kombinasyonudur. EPA ve DHA, kalbin normal fonksiyonuna katkida bulunur. A ve D3 Vitaminleri, bagisiklik sisteminin normal fonksiyonunda rol oynar. DHA normal beyin fonksiyonlarinin korunmasina yardimci olur. *Faydali etkinin saglanabilmesi için günde 250 mg EPA ve DHA alinmalidir. Dengeli ve çesitli beslenme saglikli yasam için önemlidir. Asiri tüketim laksatif etki yaratabilir. Faydali etki günde 250 mg DHA alindiginda saglanacaktir.
  • Amare Global Sunset, Astaksantin içermektedir.
  • Ayrica Sunset, A Vitamini beta karotenleri ve D3 Vitamini karisimi içerir. Bu vitaminler, normal bagisiklik fonksiyonuna katkida bulunur.
    - DHA normal görme yetisinin korunmasina katkida bulunur.
    - A vitamini normal demir metabolizmasina katkida bulunur.
    - A vitamini, normal mukoza zarlarinin korunmasina katkida bulunur.
    - A vitamininin hücre özellesmesinde görevi vardir.
    - D vitamini, normalkan kalsiyum düzeyine katkida bulunur.
    - D vitaminin hücre bölünmesinde görevi vardir.
    - D vitamini normal kan kalsiyum seviyelerine katkida bulunur.
    - D vitamini normal kemiklerin ve kas fonksiyonunun korunmasina katkida bulunur.
    - D vitamini normal dislerin korunmasina katkida bulunur.
    - E vitamini hücrelerin oksidatif stresten korunmasina katkida bulunur.

Glütensiz

Ürün Kullanımı ve Bileşenleri

Amare Global Sunset

Kullanim Bilgisi: Günde 3 kapsül olmak üzere aksam yemeklerinden 1 veya 2 saat sonra ve tercihen uyumadan 1 saat önce alinmasi tavsiye edilir. 11 Yas ve üzeri yetiskinler için günlük 3 adet önerilmektedir. 4-10 yas arasindaki çocuklar için günde 2 adet kullanilabilir. 90 Adet Jel Kapsül (1 Aylik kullanim içindir.)

SORUMLULUK REDDI: Söz konusu bilgiler, Amare Global ürünlerindeki bazi içerikler için yapilan bilimsel arastirmalara dayanmaktadir. Bu çalismalarda dogrudan Amare Global ürünleri incelenmemis olup bu çalisma sonuçlari ile Amare Global ürünleri arasinda dogrudan bag kurulamaz. Amare Global ürünleri herhangi bir hastaligi veya durumu teshis etme, tedavi etme, iyilestirme, önleme veya hafifletme amacini tasimaz ve yapmaz. Çocuklar, hamile veya bakim gören kisiler ile ürün içeriginde bulunan bilesenlere hassasiyeti bulunan kisiler bu ürünü kullanmamalidir. Eger ilaç kullaniyorsaniz veya tibbi bir durumunuz varsa kullanmadan önce doktorunuza danisiniz. Amare Global ürünleri, 11 yas ve üstü yetiskinler içindir.

Referans: 20 Nisan 2023 PERSEMBE tarihli, 32169 sayili YENI yönetmelik Türkiye Ilaç ve Tibbî Cihaz Kurumundan: GIDA VE TAKVIYE EDICI GIDALARDA SAGLIK BEYANI KULLANIMI HAKKINDA YÖNETMELIK

* Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz.