{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Set Seçeneği"}}

{{cat.Title}}

Fiyat: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Bir defaya mahsus satın alma
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Yakında Satışta!

Sevmek İçin Nedenlerin

  • Sunrise, kirmizi-mor meyveler içermektedir.
  • Sunrise, B6 vitamini, B12 vitamini ve C vitamini karisimi içermektedir.
    -B6 vitamini, B12 vitamini ve C vitamini karisimi bagisiklik sisteminin normal fonksiyonuna katkida bulunur.
  • Sunrise, Tiamin (B1 vitamini) ve B12 vitamini içermektedir.
    -Tiamin (B1 vitamini) kalbin normal fonksiyonuna katkida bulunur. B12 vitamininin hücre bölünmesinde görevi vardir.
  • Sunrise, C vitamini, Niyasin, Tiyamin, Riboflavin, Biotin, B5 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini karisimi içermektedir.
    – C vitamini, Niyasin, Tiyamin, Riboflavin, Biotin, B5 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini karisimi normal enerji olusum metabolizmasina katkida bulunur.
  • Sunrise, C vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini karisimi içermektedir.
    – C vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini karisimi bagisiklik sisteminin normal fonksiyonununa yardimci olur.
  • Sunrise, B2 vitamini, Niyasin, Riboflavin karisimi içermektedir.
    – B2 vitamini, Niyasin, Riboflavin karisimi normal cildin korunmasina katkida bulunur.
  • Sunrise C vitamini içermektedir.
    -C Vitamini, yogun fiziksel egzersiz sirasinda ve sonrasinda bagisiklik sisteminin normal fonksiyonunun korunmasina, kan damarlarinin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen olusumuna, kemiklerin ve kikirdaklarin fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen olusumuna katkida bulunur.
  • Sunrise, Niyasin, Riboflavin, B5 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, C vitamini, Folat karisimi içermektedir.
    – Niyasin, Riboflavin, B5 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, C vitamini, Folat karisimi, yorgunlugun ve bitkinligin azalmasina katkida bulunur.

Neler Var

  • 22 Temel Içerik: Ahududu, Acai Berry, Üzüm Tohumu Özü, Kirmizi Muskadin Üzüm, Ispanak, Amla, Nar, Panaxginseng,Yabanmersini, Havuç, Brokoli, Kizilcik, Üzüm Çekirdegi Özü, Stevia,Mangosteen, Misket Limon, Kale, Aloe Vera, Aronia, Armut Meyvesi, Beyaz Üzüm, Haskap Berry
  • 10 Vitamin: B1 Vitamini (Tiamin), B2 Vitamini (Riboflavin), B3 Vitamini (Niasin), B5 Vitamini (Pantotenik Asit), B6 Vitamini, B7 Vitamin B7(Biotin), B8 Vitamini, B9 Vitamini (Folat), B12 Vitamini, C Vitamini

Nasıl Çalışır?

  • Sunrise, her biri vitamin ve mineral açisindan zengin, Haskap ve Vahsi Alaska Yaban Mersini’nin de dahil oldugu 22 süper gidanin besleyici gücünü bir araya getirir. Sonuç ise dengeli yasami desteklemek için günlük tüketime uygun, suda çözülen 10 temel vitaminin bir arada oldugu lezzetli bir karisim.
  • Vahsi Alaska Yaban Mersini, dogadaki en güçlü antioksidan kaynaklarindan biridir. Antosanin adli antioksidan sinifi seviyesi yüksektir. Bu antioksidanlar, zengin, mavi vahsi yaban mersin lerinde oldugu gibi renkli ve koruyucu pigmentleriyle bilinirler. Vahsi yaban mersinlerinde, yetistirilmis yaban mersinlerine göre bes kat fazla antioksidan bulunur. Zorlu iklimlerde, vahsi dogada, vücuttaki oksidatif zarari azaltmak için antioksidanlarinin miktari ve etkisi artmis olarak yetisirler.
  • Haskap ilk olarak Sibirya’nin dogu bölgelerinde ortaya çikmistir. Daha sonrasinda ise çok çesitli cografyalarda yetistirilmistir. Haskap mükemmel bir aromaya sahiptir. Asiri sicaklara karsi hassas olmakla birlikte soguklara karsi dayaniklidir. Oldukça yüksek oranda C vitamini ve antioksidan içeren Haskap’in tadi kendine has ve emsalsizdir.

Vegan

Laktozsuz

Glütensiz

Ürün Kullanımı ve Bileşenleri

Amare Global Sunrise

Kullanim Bilgisi: Sabahlari 1 sase Sunrise’i Nitro’dan sonra alin. Sunset ile kullanildiginda en iyi sonucu verir.11 yas ve üzeri yetiskinler içindir.
1 Aylik Kutu: 30 sase x 30 m

SORUMLULUK REDDI: Söz konusu bilgiler, Amare Global ürünlerindeki bazi içerikler için yapilan bilimsel arastirmalara dayanmaktadir. Bu çalismalarda dogrudan Amare Global ürünleri incelenmemis olup bu çalisma sonuçlari ile Amare Global ürünleri arasinda dogrudan bag kurulamaz. Amare Global ürünleri herhangi bir hastaligi veya durumu teshis etme, tedavi etme, iyilestirme, önleme veya hafifletme amacini tasimaz ve yapmaz. Çocuklar, hamile veya bakim gören kisiler ile ürün içeriginde bulunan bilesenlere hassasiyeti bulunan kisiler bu ürünü kullanmamalidir. Eger ilaç kullaniyorsaniz veya tibbi bir durumunuz varsa kullanmadan önce doktorunuza danisiniz. Amare Global ürünleri, 11 yas ve üstü yetiskinler içindir.

Referans: 20 Nisan 2023 PERSEMBE tarihli, 32169 sayili YENI yönetmelik Türkiye Ilaç ve Tibbî Cihaz Kurumundan: GIDA VE TAKVIYE EDICI GIDALARDA SAGLIK BEYANI KULLANIMI HAKKINDA YÖNETMELIK

* Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz.