{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Set Seçeneği"}}

{{cat.Title}}

Fiyat: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Bir defaya mahsus satın alma
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Yakında Satışta!

Sevmek İçin Nedenlerin

  • Saglikli ögünler hazirlamak bir yana, bunlari planlamak bile emek ister. Her Nitro FX porsiyonu, faydalari nedeniyle kusaklar boyunca hep deger verilen ve kiymetli sayilan noni meyvesi özütü içerir. Nitro FX, Saglik Üçgeni’nin, kendinizi en iyi sekilde hissetmenize yardimci olacak önemli bir ayagidir.

Neler Var

  • Saf Su, Noni Meyve Suyu Konsantresi, Fruktoz, Dogal Nane Aroma Verici, Strik Asit, Potasyum Sorbat, Potasyum Benzoat

Nasıl Çalışır?

  • Içinde bulunan noni konsantresi vücudun nitrik oksit üretimini destekler.

Vegan

Glütensiz

Ürün Kullanımı ve Bileşenleri

Kullanim Bilgisi:Yetiskinler için günde 3 kez 1ml (20 damla); toplam 3ml (60 damla) alinmasi tavsiye edilir.11 Yas ve üzeri yetiskinler içindir. 1 Sise: 56 ml (1 Aylik kullanim içindir.)

SORUMLULUK REDDI: Söz konusu bilgiler, Amare Global ürünlerindeki bazi içerikler için yapilan bilimsel arastirmalara dayanmaktadir. Bu çalismalarda dogrudan Amare Global ürünleri incelenmemis olup bu çalisma sonuçlari ile Amare Global ürünleri arasinda dogrudan bag kurulamaz. Amare Global ürünleri herhangi bir hastaligi veya durumu teshis etme, tedavi etme, iyilestirme, önleme veya hafifletme amacini tasimaz ve yapmaz. Çocuklar, hamile veya bakim gören kisiler ile ürün içeriginde bulunan bilesenlere hassasiyeti bulunan kisiler bu ürünü kullanmamalidir. Eger ilaç kullaniyorsaniz veya tibbi bir durumunuz varsa kullanmadan önce doktorunuza danisiniz. Amare Global ürünleri, 11 yas ve üstü yetiskinler içindir.

*Referans: 20 Nisan 2023 PERSEMBE tarihli, 32169 sayili YENI yönetmelik Türkiye Ilaç ve Tibbî Cihaz Kurumundan: GIDA VE TAKVIYE EDICI GIDALARDA SAGLIK BEYANI KULLANIMI HAKKINDA YÖNETMELIK

* Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz.