{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Set Seçeneği"}}

{{cat.Title}}

Fiyat: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Bir defaya mahsus satın alma
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Yakında Satışta!

Sevmek İçin Nedenlerin

  • Kolajen üretiminin azalmasini önleyebilmenin bir yolu beslenme rutinlerimizde kolajen tüketmektir ama çogu beslenme tarzi yeterli miktarda kolajenden yoksundur. Sadece kemik suyu, balik veya tavuk derisi gibi gidalarda bu miktarlari görebiliriz.
  • HL5 dogal kolajen proteini içermektedir.
    - Protein kas kütlesinin artisina katkida bulunur.
    - Protein kas kütlesinin korunmasina katkida bulunur.
    - Protein normal kemiklerin korunmasina katkida bulunur.
  • Protein türevi olan içerdigi Kolajen ile saglikli cilt, saç, eklemler ve kemiklerin korunmasina yardimci olur.
  • Hidrolize bir Kolajen Proteini olmasi nedeni ile sindirimi ve emilimi kolaydir.
  • Seker yerine Eritritol içeren gida / içecekler, kan sekeri seviyesinin ani yükselisi konusunda sekerli gida / içeceklere göre daha düsük bir kan sekeri seviyesi saglanmasina yardimci olur.
  • HL5, tüketimi kolay paketlerde sunulur, dogal seftali aromalidir. Sadece 25 kalori ve seker ilavesizdir. Ögün aralarinda veya geceleri atistirma yerine geçebilir, smoothie‘ye eklenebilir, sicak su veya çay ile karistirilarak tüketilebilir.
  • HL5 dogal bazli ve glütensizdir. Ayrica süt ürünü, soya ve findik içermez, stevya yapragi tozu ile tatlandirilmistir.

Neler Var

  • 8 Temel Içerik:Kolajen Peptitler, Stevya Yapragi Tozu, Eritritol, Dogal Seftali Aromasi, Sitrik Asit, Sicilya Limon Özü, Sodyum Klorür, Elma Sirkesi Tozu
  • 5 Gram Hidrolize Kolajen Proteini. Protein, kas kütlesinin artisina ve kas kütlesinin korunmasina katkida bulunur.
  • Eritritol: Seker yerine Eritritol içeren içeceklerin tüketimi, seker içeren yiyeceklere/içeceklere kiyasla tüketildikten sonra daha düsük bir kan sekeri artisina neden olur.

Nasıl Çalışır?

  • Protein, vücuttaki önemli yapi taslarindan biridir ve yaslandikça kolay sindirilebilir protein sagligimiz için daha önemli hale gelir. Bir protein çesidi olan Kolajen, cilt, saçlar ve eklemler için önemli oldugu gibi saglikli kemik olusumuna ve kas gelisimine yardimci olur. HL5, kolay emilen Hidrolize Kolajen ile vücudun protein ihtiyacina destek verir.
  • Protein vücudun kritik yapi taslarindan biridir ve kolayca sindirilebilir protein, yaslandikça sagligi korumak için daha önemli hale gelir. Deride, saçta ve eklemlerde bulunur ve saglikli kemiklerin yani sira saglikli kas gelisimini destekler. HL5, kolay emilim için hidrolize edilmis kolajen ile vücudun protein ihtiyacini destekler.
    -Protein kas kütlesinin artisina katkida bulunur.
    -Protein kas kütlesinin korunmasina katkida bulunur.
    -Protein normal kemiklerin korunmasina katkida bulunur.

Laktozsuz

Glütensiz

Kolajen

Seker Ilavesiz

Ürün Kullanımı ve Bileşenleri

Kullanim Bilgisi: HL5 içeriklerinden elde edilecek maksimum fayda için, her gün bir sase HL5 tüketimini faydali bir aliskanlik haline getirin. Sabah, yatmadan önce veya ögün aralarinda. Kullanmadan önce iyice çalkalayiniz. 1 Kutu: 30 Adet 30 ml’lik sase. Bu takviye edici gida 11 yas ve üstü yetiskinler içindir.

SORUMLULUK REDDI: Söz konusu bilgiler, Amare Global ürünlerindeki bazi içerikler için yapilan bilimsel arastirmalara dayanmaktadir. Bu çalismalarda dogrudan Amare Global ürünleri incelenmemis olup bu çalisma sonuçlari ile Amare Global ürünleri arasinda dogrudan bag kurulamaz. Amare Global ürünleri herhangi bir hastaligi veya durumu teshis etme, tedavi etme, iyilestirme, önleme veya hafifletme amacini tasimaz ve yapmaz. Çocuklar, hamile veya bakim gören kisiler ile ürün içeriginde bulunan bilesenlere hassasiyeti bulunan kisiler bu ürünü kullanmamalidir. Eger ilaç kullaniyorsaniz veya tibbi bir durumunuz varsa kullanmadan önce doktorunuza danisiniz. Amare Global ürünleri, 11 yas ve üstü yetiskinler içindir.

*Referans: 20 Nisan 2023 PERSEMBE tarihli, 32169 sayili YENI yönetmelik Türkiye Ilaç ve Tibbî Cihaz Kurumundan: GIDA VE TAKVIYE EDICI GIDALARDA SAGLIK BEYANI KULLANIMI HAKKINDA YÖNETMELIK

* Amare Global ürünleri herhangi bir hastalığı veya durumu teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme, önleme veya hafifletme amacını taşımaz ve yapmaz.