{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Pakketoptie"}}

{{cat.Title}}

Prijs: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Eenmalige aankoop
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Binnenkort!

Waarom je het leuk zult vinden

  • Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om je energie een boost te geven en je mentale prestaties te verbeteren? Kijk niet verder dan onze Amare EDGE! Amare EDGE met pantotheenzuur, ook bekend als vitamine B5, is een essentiële voedingsstof die een cruciale rol speelt bij het behoud van onze algehele gezondheid en ons welzijn.

Wat het is

  • Amare EDGE, het ultieme supplement voor algeheel welzijn. Dit product zit boordevol krachtige ingrediënten zoals mangoblad, lycheevrucht, palmvrucht en pantotheenzuur en is ontworpen om je energieniveaus te helpen stimuleren, vermoeidheid te verminderen en je algehele welzijn te ondersteunen.

Hoe het werkt

  • Pantotheenzuur draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Dit betekent dat het ons lichaam helpt om het voedsel dat we eten om te zetten in energie, waardoor we de brandstof krijgen die we nodig hebben om onze drukke dagen door te komen. Of je nu een drukke professional bent, een student of een ouder die voortdurend onderweg is, onze Amare EDGE kan je helpen energiek en gefocust te blijven.

Veganistisch

Cologne List

Lactosevrij

Geen conserveringsmiddelen

Downloadbare bronnen
Producten Gebruik & Ingrediënten

AANBEVOLEN GEBRUIK: Als voedingssupplement voor volwassenen: meng 1 portie (1 maatschep ca. 3,45 g) met 300 ml water en drink dit op.

LET OP: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het product is niet geschikt voor gebruik door kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een ernstige medische aandoening heeft of voorgeschreven medicijnen gebruikt, raadpleeg dan voor gebruik je arts.

Pantotheenzuur draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme

Pantotheenzuur draagt bij tot normale mentale prestaties

Pantotheenzuur draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters

Pantotheenzuur draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

Deze informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar bepaalde ingrediënten in Amare-producten. In geen van de studies is het Amare-product specifiek onderzocht en er is niet noodzakelijkerwijs een verband tussen de resultaten van deze studies en een Amare-product. Amare-producten zijn niet bedoeld om een ziekte of aandoening te diagnosticeren, te behandelen, te genezen, te voorkomen of te verzachten.