{{viewModel.PackOptionLabel ? viewModel.PackOptionLabel : "Pakketoptie"}}

{{cat.Title}}

Prijs: {{selectedItem.DisplayOTPPrice}} {{selectedItem.DisplaySSPrice}} Eenmalige aankoop
{{selectedItem.DisplayOTPPrice}}

Binnenkort!

Waarom je het leuk zult vinden

  • Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en helpt bij de opbouw van bijna alles, van je botten tot je huid. Het werkt ook als een "lijm" die onze weefsels, organen en botten bij elkaar houdt, terwijl het ook zorgt voor elasticiteit in onze huid voor die jeugdige, levendige gloed.

Wat het is

  • Wat HL5 onderscheidt van andere eiwitsupplementen, is het gebruik van gehydrolyseerd collageen. Dit betekent dat het collageen wordt afgebroken in kleinere, beter opneembare moleculen, waardoor het voor je lichaam gemakkelijker te verteren en te gebruiken is. Er zijn verschillende soorten collageen die verschillen in hun structuur en waar ze zich in het lichaam bevinden. Bij mensen zijn er vier hoofdtypen: Type 1, Type 2, Type 3 en Type 4. Type 1 is het meest voorkomende type bij mensen. 90% van het collageen in ons lichaam bestaat uit dit type. En daarom vind je het ook in HL5.

Hoe het werkt

  • Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een collageeneiwit is dat het gehydrolyseerd is. Gehydrolyseerd collageen (ook wel collageenpeptiden genoemd) wordt afgebroken in kortere vezels die het lichaam beter kan verteren en gebruiken. HL5 bevat gehydrolyseerd collageen zodat je lichaam het beter kan opnemen. Elk zakje levert vijf gram gehydrolyseerd collageenproteïne van type 1 en type 3, wat perfect is voor de gemiddelde persoon die magere spieren wil opbouwen, zijn kracht wil verbeteren en de gezondheid van zijn botten wil ondersteunen.*

Cologne List

Glutenvrij

Lactosevrij

Collageen

Downloadbare bronnen
Producten Gebruik & Ingrediënten

AANBEVOLEN GEBRUIK: Voor een maximaal effect is het een gezonde gewoonte om elke dag een zakje HL5 in te nemen – 's morgens, voor het slapengaan of tussen de maaltijden door. Goed schudden voor gebruik.

LET OP: Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding, een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken of consumeren als de veiligheidszegel ontbreekt of verbroken is. Raadpleeg een arts voordat je dit product gebruikt als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medische behandeling staat.

HL5 bevat eiwitten die bijdragen tot instandhouding van normale botten en de spiermassa en tot een groei van de spiermassa.

Deze informatie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar bepaalde ingrediënten in Amare-producten. In geen van de studies is het Amare-product specifiek onderzocht en er is niet noodzakelijkerwijs een verband tussen de resultaten van deze studies en een Amare-product. Amare-producten zijn niet bedoeld om een ziekte of aandoening te diagnosticeren, te behandelen, te genezen, te voorkomen of te verzachten.